Nytt projekt på ytbehandling

2021-05-31
Polerat betonggolv i nybyggd villa

Polerat betonggolv i nybyggd villa

Inspiration till hemmet   Här har vi polerat betonggolvets gjuthud i en nyproducerad villa. Ett betonggolv kan bli en trevlig inredningsdetalj, och det går att slipa och förädla golvet på flera olika sätt för att få den finish du är ute efter.  Hör av dig till...

läs mer
Nu renoverar vi kontoret i Varberg!

Nu renoverar vi kontoret i Varberg!

Nu är renoveringen i full gång på vårt kontor i Varberg! Delar av kontoret byggs nu om så att vi får fler kontorsplatser och bättre förvaringsutrymnmen. Betonggolvet har också diamantslipats och polerats i 8 steg med synlig ballast. Detta ger golvet en mycket stark...

läs mer
Se bilder från olika projekt vi nyligen jobbat med

Se bilder från olika projekt vi nyligen jobbat med

Se bilder och läs om projekt med slipning av betonggolv vi genomfört på senare tid.  Nu har vi samlat bilder från några projekt vi utfört på senare tid så. Det förmedlar en känsla och visar förstås också vad vi kan åstadkomma när det gäller olika typer av...

läs mer
Ny slipmaskin HTC DURATIQ 5 inköpt för att möta efterfrågan

Ny slipmaskin HTC DURATIQ 5 inköpt för att möta efterfrågan

För att möta efterfrågan har vi investerat i en ny slipmaskin för betongslipning, en HTC DURATIQ 5. Det är en ergonomisk betongslip med en frekvensstyrd 3-fasmotor med stor kapacitet och extra tolerant motor. Maskinen kräver inte så många ampere, så den lämpar sig i...

läs mer
Ny hemsida för Betonghuset

Ny hemsida för Betonghuset

Nu lanserar vi ny hemsida för betonghuset. Betonghuset.se är en sajt som marknadsför betongslipning och behandling av betonggolv.  Betonghuset är en del av AB Rent Hus i Sverige.

läs mer