Slipning av stengolv / terrazzogolv

Omslipning och renovering av stengolv

Våra leverantörer

HTC

Slipning av ditt stengolv gör golvet finare, mer lättskött och hållbart.

Slipning av stengolv – Hur då?

Med slipning tar vi bort den slitna, repiga ytan av stengolvet vilket gör att stenens yta blir frisk med ett fräscht och nytt intryck! Därefter väljer ni ytbehandling: såpa, olja eller vax. Med dessa olika metoder kan vi få golvet alltifrån sidenmatt till högblankt. Vi kan också slipa marmorgolv och polera det.

Slipning av terrazzogolv

Terrazzo är en konststen som framställs av krossad marmor eller även av hårdbergarter och cement. Terazzo kallas ibland cementmosaik eller konstbetong och består av en gjuten cementpasta och sten. Polerad terrazzo finns i många olika färger, så med polerade terrazzogolv kan du ge fantasin fria tyglar.

Platsgjutet eller med prefabricerade plattor?

Terrazzogolv kan antingen platsgjutas eller så lägger man prefabricerade plattor. Platsgjutna lösningar används ofta på större ytor vilket ger ett golv med ett minimum av skarvar för en estetisk och kvalitativ upplevelse.

Betongshuset - Förädlar ditt betonggolv

På Betonghuset är vi stolta över den erfarenhet och kunskap vi skaffat genom åren vi jobbat med slipning och behandling av betonggolv, både för industri, lager, kontor och till den privata marknaden. På Betonghuset hjälper vi med rådgivning från idéstadie till färdigt golv. Vi är verksamma i hela södra Sverige!

Betongslipning-Konsultation

Kan vi hjälpa dig?