Underhåll av betonggolv

Vi utför golvunderhåll med poler- skurmaskin

Våra leverantörer

HTC

Också betonggolv behöver underhållas regelbundet

Detta så att golvet kan behålla sin lyster, glans, styrka och utseende.

Underhåll av polerad betong

Vi använder diamantrondeller bl.a. ShinePro som är ett bra sätt att mekaniskt behandla och underhålla betonggolv. Rondellerna består av pads som är impregnerade med polykristalldiamant för rengöring och underhåll. Det minimerar behovet av rengöringskemikalier för dagligt golvunderhåll. För ett betonggolv som är i dåligt skick, men inte behöver renoveras, kan ShinePro också användas för att återställa glansen.

Underhåll av betonggolv – En självklarhet för oss!

Att underhålla sina golv är av största vikt för att golvet ska kunna möta de funktionskrav som finns. Vår betongbehandling ger hårda och tåliga golv som är lätta att underhålla.

Målet är att skapa golv som är hållbara, slitstarka, lättstädade och som bidrar till ett attraktivt intryck i hela lokalen. 

Betongshuset - Förädlar ditt betonggolv

På Betonghuset är vi stolta över den erfarenhet och kunskap vi skaffat genom åren vi jobbat med slipning och behandling av betonggolv, både för industri, lager, kontor och till den privata marknaden. På Betonghuset hjälper vi med rådgivning från idéstadie till färdigt golv. Vi är verksamma i hela södra Sverige!

Betongslipning-Konsultation

Kan vi hjälpa dig?