Undersida
Lite mer om en av våra tjänster

Proffs på betongslipning
Kvalitet – Trygghet – Pålitlighet

BETONGSLIPNING MED KVALITET

Slipning av betonggolv gör golvet planare, mer tåligt för slitage och skapar en blank yta som är lätt att rengöra. Vårt fokus ligger mot företagskunder. Vi utför prep och grovslipningar inför golvbeläggningar samt förädling av betonggolv till en högblank och lättstädad yta.

Hos Betonghuset möter du alltid välutbildad och legitimerad personal som använder moderna och effektiva metoder som når våra högt ställda kvalitets- och miljömål. Vi har många års erfarenhet av betongslipning.

MER ÄN 20 ÅRS ERFARENHET AV ATT SLIPA BETONGGOLV

Ett polerat betonggolv är ett av marknadens mest hållbara golv sett till miljö, ekonomi och slitstyrka. Vi har mer än 20 års erfarenhet så oavsett om du har ett betonggolv i industrin, hemma eller i en offentlig omgivning så kan du lita på att vi levererar ett resultat som gör dig nöjd.

MODERN UTRUSTNING FÖR ATT SLIPA BETONG

Vi använder modern utrustning för betongslipning. Maskinernas storlek beror på vilken typ av jobb som skall utföras. Främst använder vi HTC Professional Floor Systems koncept när det gäller betongslipning. HTC Superfloor™ finns i fyra olika varianter för att passa allas smaker och behov.

Vi använder även vår betongsliputrustning till att sanera betong, exempelvis vid borttagning av gamla epoxigolv eller för att avjämna golv inför läggning av nytt golv t.ex. keramikplattor eller parkett. Att slipa betonggolv i syfte att användas som ”slityta” är ett hållbart alternativ, sett ur ekonomisk synvinkel och även ur miljöhänseende.

På Betonghuset med kontor i Varberg, Halmstad och Göteborg har vi erfarenhet av betongslipning sedan många år. 

Betongshuset – Förädlar ditt betonggolv

På Betonghuset är vi stolta över den erfarenhet och kunskap vi skaffat genom åren vi jobbat med slipning och behandling av betonggolv, både för industri, lager, kontor och till den privata marknaden. På Betonghuset hjälper vi med rådgivning från idéstadie till färdigt golv.

Betonghuset-bil

Kan vi hjälpa dig? Gratis offert?

4 + 5 =