Betonggolv i hemmet – Några saker att tänka på i bostaden

Interiörtrenderna med industrialism och betong i hemmet verkar vara här för att stanna. Slipade och polerade betonggolv är i allra högsta grad ett alternativ som husbyggare idag överväger när de bygger. Resultatet är ett fogfritt, lättstädat och stilrent golv som dessutom ger möjlighet att ångra sig.

Varje betonggolv är unikt

Beroende på betongens beskaffenhet kan vi inte fullt ut garantera stenbild eller eventuella sprickbildningar. Om det till exempel finns sprickor i golvet kommer lagningarna troligen att synas.

Vill du till exempel efter 5 års tid att lägga trägolv behöver du inte avjämna något. Men varför göra det när golvet är så tidlöst?

Vad blir resultatet?

Superfloor är en golvslipning som efterlämnar ett slitstarkt och halksäkert golv och som får en längre livslängd. Det är alltså både ett ekonomiskt och miljövänligt alternativ. Denna metod kan med fördel användas på golv i bilhallar, lagergolv och butiksgolv. Utsläpp av växthusgaser är i det närmaste obefintlig när du har ett polerat betonggolv.

Att inreda med betong verkar vara en trend som är här för att stanna. Den grå färgen och den rustika strukturen är helt rätt för vårt sinne gällande stilren inredning och design.

Har du en fråga?

Har du en fråga som inte är besvarad, skicka in den här så återkommer vi.