Skydda betonggolvet med ett ytskydd!

Oavsett vilken ytbehandling du väljer för ditt betonggolv så kan man ändå säga att den behövs. Det kommer utgöra det översta slitskyddet på ditt betonggolv och ge det betydligt längre livslängd.

I kombination med att golvet också får en tydligare karaktär och glans, så är ytbehandlingen det som får ditt betonggolv att sticka ut.

Underhållning behövs

Betonggolv är ju i grunden ett mycket slitstarkt golv, men precis som andra golv behöver det underhållas för att nå sin fulla kapacitet. Diamantslipning är ofta den mest hållbara och kostnadseffektiva lösningen. Genom denna metod för betongslipning får ni ett skinande rent och lättstädat golv.

Diamantslipning
✓ Ger ett blankt, slitstarkt och lättstädat golv
✓ Ger betonggolvet ett estetiskt tilltalande utseende
✓ Slipar bort gamla beläggningar

HTC Superfloor är ett system för polerade betonggolv som i praktiken ger kemikaliefria golvlösningar. I alla fall i jämförelse med andra golvlösningar. Under en slipning av HTC Superfloor kan följande kemikalier appliceras på golvet.

HTC Cure+ är en avancerad högreaktiv koncentrerad blandning av kalium- och litiumsilikat för härdning och ytförstärkning av betong och mineraliska material såsom cementbundna pågjutningar och terrazzo.

Har du en fråga?

Har du en fråga som inte är besvarad, skicka in den här så återkommer vi.